Četvrtak , Januar 21 2021
Home / NOGOMET / Stanić: Sretan sam što sam dobio priliku da se pokažem i u ovom uzrastu naše zemlje

Stanić: Sretan sam što sam dobio priliku da se pokažem i u ovom uzrastu naše zemlje

Pobjednici Vinka Marinovića večeras će prisustvovati manifestaciji najboljih pojedinaca ligaških natjecanja NS / FS BiH, nakon čega odlaze na beogradsku zračnu luku odakle lete za Maltu.

Među putnicima za Maltu je i igrač Širokog Brijega Mato Stanić koji je nakon izbora mladih primio prvi poziv u ekipi “U-21”.

“Nakon mlađih odabira, prvi put sam pozvan za ekipu” U-21 “, i jako sam sretan što se mogu pokazati u ovoj dobi naše zemlje. Tim je sjajan, gotovo svi se već poznajemo, tako da sve radi najbolje. Svi željno iščekujemo igru ​​u koju ozbiljno ulazimo u maksimum i vjerujem da rezultat neće biti odsutan “, kaže Stanić i dodaje:

“Ovaj tim može postići mnogo.” Nekoliko igrača ove generacije odigrali su važnu ulogu u prethodnim kvalifikacijama, a to je jedan od pokazatelja snage ovog tima. Uz maksimalnu predanost svih nas, vjerujem da ćemo na kraju kvalifikacije svi biti sretni i zadovoljni. “

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Otac Antonija Valencije otkrio četiri opcije: West Ham, Inter…

Luis je u razgovoru za ekvadorske novine El Universo poručio da svemu u životu dođe …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *