Četvrtak , Januar 21 2021
Home / NOVOSTI / Dončić se povrijedio, ne zna se kada će se Slovenac vratiti na parket

Dončić se povrijedio, ne zna se kada će se Slovenac vratiti na parket

Prema izvješćima američkih medija, Luka Dončić je imao blagu ozljedu koljena u nedjeljnoj utakmici protiv San Antonija.

Prema lokalnim novinama, Dončić kaže da se nakon jednog od otkrića osjećao kao “nešto što se pojavilo” u koljenu. Luka je uspio završiti utakmicu do kraja, ali s bolnom grimasom i skrivanjem ostavio je parket nakon posljednjeg zvuka sirene.

Procijenit će se ozljeda slovenskog košarkaša, a liječnici koji rade u klubu u Teksasu nadaju se da to nije ništa ozbiljnije.

Govoreći o Lukinoj ozljedi, trener Mavericks Rick Carlisle (Rick Carlisle) rekao je da ne može ništa odrediti o povratku Slovenije na parket.

– Nisam siguran hoće li se igrati, do sada mogu samo reći da postoji blaga ozljeda koljena. Nisam siguran da li se ozljeda sudarila s drugim košarkašem ili je slučajno pala u jednom od napada. Samo se nadam da nije ništa ozbiljno, uskoro ćemo sve znati, rekao je Carlisle.

Tijekom 62 utakmice Dončić je odigrao ove sezone, zabilježio je prosječno 21,1 bod po utakmici, a postigao je 7,2 lopte po utakmici sa 5,6 asistencija.

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Novi dabl-dabl učinak Nurkića u pobjedi Portlanda

Jusuf Nurkić je održao još jednu fenomenalnu utakmicu u NBA ligi i zabilježio novi dabl-dabl …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *