Četvrtak , Januar 21 2021
Home / NOVOSTI / Real Madridu prijeti oduzimanje tri trofeja iz 2015. godine

Real Madridu prijeti oduzimanje tri trofeja iz 2015. godine

Real Madrid bi mogao izgubiti tri trofeja od 2015. zbog slučaja američkog centra Marcus Slaughter, piše “La Vanguardia”.

Sloter je, naime, priznao da je ove sezone igrao pod lažnom putovnicom Ekvatorijalne Gvineje. Razlog tome je što je otvorio još jedno mjesto za stranog igrača zbog pravila Španjolske lige.

Osim toga, Sloter je rekao da je svom agentu, Julianu, dao 35 tisuća dolara, ali nije znao što je daljnji postupak i je li ga zakon prekršio. Agentica Američkog centra tvrdi da su ljudi u klubu obavili cijeli posao, dok iz “Reala” to poriču, piše “Marca”.

Na njegova će djelovanja morati odgovoriti sud u Madridu. Datum suđenja još nije poznat, ali tužiteljstvo traži dvije godine i šest mjeseci zatvora za sve koji su uključeni u ovaj skandal, uključujući Slotera, koja ove sezone igra za prvog nositelja turskog Bashaksehira.

Ako se presuda osudi, to bi moglo dovesti do sportskih sankcija i preuzimanja titula prvaka Španjolske, Eurolige i Španjolskog kupa 2015. godine.

Španjolski trofeji pripisali bi se Barceloni, koja je u prošlosti ukazivala na taj problem. Te su godine u oba finala izgubili od Real Madrida.

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Raziji Mujanović ponuđena pozicija tim-menadžera ženske selekcije

Razija Mujanović trebala bi obaviti ulogu timskog menadžera ženske seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Taj …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *