Četvrtak , Januar 21 2021
Home / NOGOMET / Otac Antonija Valencije otkrio četiri opcije: West Ham, Inter…

Otac Antonija Valencije otkrio četiri opcije: West Ham, Inter…

Luis je u razgovoru za ekvadorske novine El Universo poručio da svemu u životu dođe kraj, pa tako i saradnji Antonija Valencije i Manchester Uniteda.

“On (Antonio) definitivno neće nastaviti karijeru u Manchester Unitedu. On želi promjenu, a ni klub nije zainteresovan da produži ugovor. Kao i svemu u životu, tako je i ovome došao kraj”, kaže Luis i dodaje koje su opcije za njegovog sina.

“Arsenal, Inter i West Ham su opcije, kao i jedan klub iz Kine. Ali, u fudbalu se sve mijenja. On želi izabrati najbolju opciju, ali prije svega želi potpisati ugovor na dvije godine. Ne zbog novca, već zbog mira. I rekao mi je da želi otići u klub koji se bori za važne stvari”.

Inače, Valencia je u United stigao na ljeto 2009. godine iz Wigan Athetica i od tada je bio nezamjenjiv u prvoj postavi Crvenih đavola.

Inače, njegov odlazak je nedavno nagovijestio i trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Osvajač Lige prvaka je 2012. godine kukao kako nema novca i tražio posao

Andrew Robertson, 25, napustio je Reds, postao prvak Europe, a navijači su njegove postove našli …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *