Četvrtak , Januar 21 2021
Home / NOGOMET / Ryan Giggs žestoko odgovorio Ibrahimoviću na prozivke: On izgleda misli da zna više o klubu od nas

Ryan Giggs žestoko odgovorio Ibrahimoviću na prozivke: On izgleda misli da zna više o klubu od nas

“Treneri su svakako najteži u Manchester Unitedu i nemoguće je uspjeti u tom klubu, jer svaki dan, to je samo o Fergusonovoj eri.” danas je situacija mnogo gora “, rekao je Ibra i nastavio.

“Naravno, Ferguson je učinio nevjerojatan posao, ali oni moraju ići dalje, svi ti igrači to govore jer su također igrali i ne razumiju kakav su to pritisci.” Oni moraju razmišljati o budućnosti i prestati govoriti o tim vremenima. da spomenem to, i htio bih napraviti neku vašu priču. “Ferguson je napisao priču, ali život na Old Traffordu mora se nastaviti i vrijeme je za to.”

Ibrahimović je također intervjuirao Ryan Giggsa i njegova 92-godišnjeg Paula Scholesa, Garya i Philla Nevillea, Nicky Butta i Davida Beckhama.

Ryan Giggs, koji je odigrao 963 utakmice za klub Old Trafford od 1990. do 2014., nije bio impresioniran Ibrahimovićevom izjavom.

Giggs i njegovi suigrači iz ove generacije odigrali su ukupno 3450 utakmica za Manchester United, u usporedbi s Ibrahimovićem koji je odigrao samo 53 utakmice za United.

Nije trebalo dugo čekati reakciju, tako da je bivši igrač Manchester Uniteda kritizirao Ibrahimovića za njegovu izjavu.

45-godišnji Giggs odgovorio je Ibrahimoviću: “Budući da smo odigrali preko 2000 utakmica za United, vjerojatno imamo pravo izraziti svoje mišljenje”

“Ponekad su to pozitivni i ponekad negativni komentari, ali mislim da to nema nikakvog utjecaja na rezultate ili bilo što drugo.”

“Mi smo obožavatelji kluba zajedno s drugim bivšim igračima koji su na televiziji ili radiju, ovo je o nogometu, da imate različita mišljenja.”

“Mislim da je samo Nicky Butt kao voditelj akademije povezan s tim klubom, ali očito on (Zlatan) zna više o klubu nego mi”, zaključio je Giggs.

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Osvajač Lige prvaka je 2012. godine kukao kako nema novca i tražio posao

Andrew Robertson, 25, napustio je Reds, postao prvak Europe, a navijači su njegove postove našli …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *