Home / NOGOMET / Šta se to dešava s Romom?

Šta se to dešava s Romom?

Prvo, La Gazzetta dello Sport danas je objavio da će Aleksandar Kolarov na kraju sezone otići u Partizan, ali se već neko vrijeme kaže da Edin Džeko treba napustiti Rim, a sada je Steven Nzonzi navodno zatražio transfer.

Nzonzi se navodno želi vratiti u Englesku, gdje živi njegov sin. Francuz je prethodno igrao za Blackburn i Stoke, i proveo šest godina na otoku kako bi otišao u Sevillu 2015. godine.

Romi još nisu dobili nikakvu službenu ponudu za Nzoniju, koju je u Rim doveo Monchi, a kad se vratio u Sevillu, čini se da francuski veznjak više nema želju ostati u Rimu.

30-godišnjakinja je pomogla Francuskoj da osvoji Svjetsko prvenstvo 2018. godine i bio je jedan od veznjaka koji je zamijenio Radua Nainggolana i Kevina Strootmana na Olimpijskim igrama prošlog ljeta.

Tijekom prošle sezone odigrao je 32 utakmice za Rome, ali dojam je da nije dovoljno pokazao na Olympiqueu, baš kao i većina Romainovih pojačanja u posljednje vrijeme.

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Osvajač Lige prvaka je 2012. godine kukao kako nema novca i tražio posao

Andrew Robertson, 25, napustio je Reds, postao prvak Europe, a navijači su njegove postove našli …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *