Četvrtak , Januar 21 2021
Home / TRANSFERI / Real Madrid sprema nevjerovatnu ponudu za Nejmara

Real Madrid sprema nevjerovatnu ponudu za Nejmara

Napadač Paris Saint-Germaina i bivša zvijezda Barcelone Neymar (Neymar) postat će da li će najava Sporta, novo ime u areni Real Madrida, postati. Ali tek nakon što je voditelj kluba Royal Club prodao pariškom klubu rekordan transfer od 222 milijuna eura, do kraja je gurnuo ruku u blagajnu kluba.

Naime, čak 350 milijuna eura, navodno, Real Madrid je spreman platiti za isporuku brazilske Ass, koja je ugovorno vezana za PSG još tri godine. Navodno su vodeći klubovi sa Santiago Bernabeuom već obavijestili igrača o svojim namjerama.

Sve to dolazi nakon što je Real Madrid eliminiran iz Kupa kralja, Lige prvaka i dvanaest bodova od Barcelone u naslovnoj utrci u španjolskom prvenstvu. U Madridu su uvjereni da bi njihova ponuda trebala biti dovoljno visoka da uvjeri Katar Sports Investments, vlasnike francuskog prvaka, da prodaju Neymar.
Također, čak i sam, iako je Real Madrid odbio 2011. i 2013. kada se preselio u Barcelonu, ne bi trebao imati ništa protiv transfera. Posebno zato što bi se tekući prihod u iznosu od 36 milijuna eura povećao na 45 milijuna eura u pet godina suradnje s tvrtkom Real. Postao bi najskuplji nogometaš na svijetu.

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Borusija kupila napadača Barcelone za 25 miliona eura

Borussia Dortmund iskoristila je ugovor o otkupu Paco Alcacera iz Barcelone. Njemački klub je platio …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *