Četvrtak , Januar 21 2021
Home / OFFSIDE / Dok “Zmajevi” treniraju u Sarajevu, Begović uživa na egzotičnoj destinaciji

Dok “Zmajevi” treniraju u Sarajevu, Begović uživa na egzotičnoj destinaciji

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer se okupila u Sarajevu i počela pripreme za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Armenije i Grčke. Robert Prosinečki za nadolazeće utakmice “Zmaj” neće računati na Asmira Begovića, koji nije čak ni nazvao.

Iako je mnogo nagađala zašto stražar mreže Bornmut nije na popisu, Prosinečki je nedavno pokušao objasniti zašto Begović nije dobio poziv.

– Begović se u zadnje vrijeme nije branio u Bornmutu, ima nekih problema s klubom, trener … ali to nije jedini razlog zbog kojeg se ne zove. Nazvali su se posljednjih nekoliko igara, ali on nije dolazio. Međutim, Šehić brani izvrsno, Pirić jako brani, razmišljao sam o mlađima i zato ga nisu zvali. Postoji li sukob? Ne, ne zanima me. Zato smo odlučili … Ako se Begović vrati na cilj Bournemoutha, možda će ga zvati “, rekao je Prosinečki.

I dok “Zmajevi” treniraju u Sarajevu, Begović uživa na egzotičnoj destinaciji. On je otputovao u Dubai, gdje se nalazi u društvu Envera Lugušića, bivšeg trenera golmana bh. reprezentacije.

About NogoManiaNM redakcija

Avatar
Rođeni pod vodtsvom dvaju žurnalistička dječaka koja su u to vrijeme davne 2013 godine sanjala o nogometnim karijerama. NogoManiaNM stiče prvo intektualno vlasništvo znatnim radom i fantastičnom obradom fotografija, web dizajnom.

Check Also

Preminuo nekadašnji fudbaler Čelika Mirko Štaka

Bivši igrač Chelsea Mirko Štaka preminuo je u 77. godini života, izjavio je klub Zen …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *